GIAC IN BROOKEN MOTORS 12-JAN-2012
GIAC RSS no 1 CAR
O ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ''PART ONE''
ΑΠΟ AUDIS3CLUB FORUM
giac rsr kit audis3 8p (audis3.gr)
απο
22-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-2010- εως
16-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-2010
1 ΧΡΟΝΟ ΦΑΓΟΥΡΑ 
kai
ΑΝΤΕΞΕ !
.
varaderum
Posted 22 January 2010 - 12:09
Από χθές το αμάξι είναι rsr!!
Εχουν αλλαχθεί μπιελοπίστονα (στώθηκαν ήδη), πίσω αντλία, το πρόγραμμα και τα μπέκ!!
Η πίεση στην μπεκιέρα φτάνει τα 150 bar και σε μιά γρήγορη δοκιμή με 2.2 over τα μπέκ δουλεύουν μόλις στο 70%!!!
Από τα επι μέρους "αξεσουάρ" που άλλαξα, ήταν τα όργανα με ένδειξη στο μπαρόμετρο τα 3 bar!
Τοποθετήθηκε και ένα boost controller της blitz, για να παίζω ανεξάρτητα ..αλλά και παράλληλα, με τα επιμέρους προγράμματα της giac την πίεση.
Από Δευτέρα θα γίνουν λογκαρίσματα για τυχόν αλλαγές - διορθώσεις στο πρόγραμμα.
Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι ..ότι άλλαξα αμάξι!!!
Και το κυριότερο..
..ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!!
-
varaderum
Posted 10 February 2010 - 13:47
Μετά την εκδρομή στο Καρπενήσι, η τουρμπίνα στρώθηκε μιά χαρά.
Ενα μικρό απρόοπτο ήταν ότι κατά την τοποθέτηση του κιτ, το κολάρο που φεύγει από την τουρμπίνα για το intercooler, ακουμπούσε (ελάχιστα μέν αλλά την ζημιά την έκανε), πάνω στο ημιαξόνιο και τρύπησε, με αποτέλεσμα να χάνω λίγο πίεση! Βέβαια αυτό ήταν κάτι άμμεσα επισκευάσιμο και χωρίς επιπτώσεις,
(πλέον τώρα είναι στην σωστή θέση),
οπότε και το "θεματάκι" έληξε επιτυχώς!!
Αυτά συμβαίνουν σε τέτοιου είδους μετατροπές και ευτυχώς ο Μάμμος το βρήκε με την μία και το διόρθωσε.
Ούτως η άλλως το αμάξι φτιάχτηκε όχι σε ράμπα ..αλλά στο έδαφος, οπότε κάτι τέτοιο ήταν το λιγότερο δυνατό που θα μπορούσε να συμβεί!!!!
Το κακό τώρα είναι ότι θέλουμε να κάνουμε logs και να ανεβάσουμε πίεση ..αλλά η βροχή δεν είναι σύμμαχός μας!!
Αναμονή..
-
varaderum
Posted 15 March 2010 - 12:56
Την Παρασκευή η τουρπίνα μας άφησε χρόνους!!!!
..από αύριο το αμάξι το ξαναγυρίζω στο προηγούμενο setup του (2871 με 76άρι κώλο) το οποίο θεωρώ και το καλύτερο ..μακράν!!!
-
varaderum
Posted 18 March 2010 - 18:40
..και οι αναποδιές συνεχίζονται..
..χθές το βράδυ και μετά απο τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο Πέτρος ..δούλευε από τις 5.30 έως και τις 1.30 το βράδυ, το αυτοκίνητο πήρε μπροστά και ετοιμάστηκα να φύγω.
Αμ Δέ!!! Με το που ξεκίνησα ακούστηκε ένας άσχημος θόρυβος κάτω από το αμάξι ..σαν να τρίβονται μέταλα!!
Εν συντομία και για να μην σας κουράσω ..ΕΣΠΑΣΕ ο μπιλιοφόρος!!!
..η σχισμένη φούσκα του μπιλιοφόρου, μετά την τοποθέτηση της 3071 (ακουμπούσε το κολάρο της εξόδου της τουρμπίνας προς το intercooler πάνω του ..το οποίο και αυτό είχε σχιστεί με αποτέλεσμα να χάνω πίεση) ..έφαγε και ολόκληρο ταξίδι προς και από το Καρπενήσι, παρότι αντικαταστάθηκε με νέα, δεν έσωσε την ζωή του μπιλιοφόρου, ο οποίος παρέδωσε πνεύμα!
Η πρώτη 2871 έσπασε, γιατί την δουλέψαμε πάνω από τον χάρτη
ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ GIAC!!
Τα λόγια ήταν σπάστε την να δούμε μέχρι που αποδίδει!!!
..και έβγαλε 500+ hp χωρίς πρόσθετα η αγωνιστική βενζίνη!! Αμμέσως μετά ..αφού είδαμε τα όρια, μου πρότειναν να βάλω, η την ίδια σε safe ρυθμίσεις (κοντά στα 470 με 480 hp) η την 3071 για λίγο παραπάνω (+15 με +20) και αν δεν μου άρεσε να ξαναβάλω μία καινούρια 2871!!
Από ότι είδατε έβαλα την 3071! ..κανένας όμως δεν έμεινε στο σκέλος του σχισμένου κολάρου και τις συνέπειες που είχε αυτό στην τουρμπίνα!!
Οταν επί ένα ολόκληρο ταξίδι (Καρπενήσι) και στην συνέχεια επί μιά βδομάδα λογκαρίσματα με σχισμένο κολάρο προσπαθούσα να κρατήσω 1.8 σταθερό ..που δούλευε η τουρμπίνα με σχίσιμο της τάξης του να περνάει ολόκληρο δάκτυλο άνετα μέσα;;
Κάτι το οποίο ξαναλέω ανάφερα πολλές φορές στον Μάμμο (ότι χάνω πίεση), αλλά αυτός με έστελνε να κοιτάξω τα σωληνάκια των οργάνων που είχα βάλει στο αμάξι (daemon) κι ότι αυτά έφταιγαν!!!
Στο τέλος και μετά μεγάλη καθυστέρηση είδαμε το πρόβλημα και αλάχθηκε και η φούσκα του μπιλιοφόρου ..ο οποίος και αυτός μας άφησε χρόνους".
-
varaderum
Posted 18 June 2010 - 13:13
Σε συνέχεια της ενημέρωσης σχετικά με τις εξελίξεις στο αυτοκίνητό μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας και το πρόβλημα που ανέκυψε!
Με το που μπήκαν τα μπιελοπίστονα (ώς rsr kit) είχα κατανάλωση λαδιού, περίπου 600ml στα 1000χλμ.
Ηταν κάτι το αναμενόμενο σύμφωνα με τον Μάμο, μέχρι να πατήσουν σωστά τα καινούρια πιστόνια.
Σιγά σιγά όμως, έφτασα να καίω έως και 1 λίτρο στα 500 με 600χλμ!!
Στην αρχή που παρατήρησα όλο και μεγαλύτερη κατανάλωση, απόρησα! Αμμέσως μετά ρώτησα τους εμπλεκόμενους (giac και Μάμο, ως εμπλεκόμενο μηχανικό .. μέσω τηλεφωνήματος, που έγινε πρίν από αρκετό διάστημα από τον Αλέξη "vio"), για το τι μπορεί να φταίει.
H απάντηση μέσω της giac αμερικής ηταν ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να καίει παραπάνω από 300 έως 600ml στα 1000χλμ και μήπως υπήρχε πρόβλημα στην τοποθέτηση.
Η απάντηση από πλευράς μηχανικού ..δεν έχει έρθει ακόμα!!!
Προχθές, σφίγκοντας westgate σε ένα συμβεβλημένο με την Giac μηχανικό, διαπιστώθηκε ότι έχω διαρροή νερού στην φλάτζα του κάρτερ, κάτι που δεν δικαιολογείτε, γιατί είχε μπεί καινούρια όταν έγινε η τοποθέτηση του kit!! Επίσης όλο το κύκλωμα νερού είναι γεμάτο με λάδι!
Αυτά και περιμένω εξελίξεις!!!
-
varaderum
Posted 18 June 2010 - 22:36
Παιδιά νεώτερα θα έχω από βδομάδα.
Πάντως στο παγούρι του νερού έχω λάδια.
Και φαίνεται διαρροή νερού στο καπάκι του κάρτερ στην μεριά του συνοδηγου
-
varaderum
Posted 05 July 2010 - 21:02
Σήμερα το άφησα στην giac, αλλά ο Αντώνης με ενημέρωσε ότι κάτι συνέβη πάλι με τις υποχρεώσεις που έχει ο Μάμος και το αμάξι θα το παει την Τετάρτη στης 5 το απόγευμα.
Ελπίζω να είναι η τελευταία αναβολή, γιατί εδώ και τρεις βδομάδες έχω ακούσει τα πάντα!
-
varaderum
Posted 15 July 2010 - 12:15
Εδώ και 6 μήνες, έχω αντιμετωπίσει τα χίλια μύρια! Το αμάξι δεν το έχω χαρεί καθόλου!
Εδώ και ένα μήνα το αμάξι (δέστε το πρώτο μου post) μπαίνει συνεργείο, αλλά όλο και κάτι γίνεται!
Από την προηγούμενη Δευτέρα ήταν στην Giac ..από την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα στον Μάμο ..και από την προηγούμενη Πέμπτη "λυμένο" στο υπόγειο του συνεργείου!
Εχουν περάσει τόσες μέρες και ακούω όλο και κάτι καινούριο! Κάτι φταίει, κάτι χάλασε και κάτι παραγγέλνετε!
Τώρα ενημερώθηκα ότι θα είναι έτοιμο μέσα αυτής της εβδομάδας! ..θα είναι;;
Η υπομονή μου ..και έχω τεράστια, έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό!!!!
-
varaderum
Posted 20 July 2010 - 19:55
Επιτέλους το αμάξι είναι στα χέρια μου!
Από την αρχή που μπήκε το rsr kit, είχαμε να αντιμετωπίσουμε σωρεία προβλημάτων!
Με το που δέθηκε το αμάξι έβρισκε το ρουλεμάν της αντλίας λαδιού και ξαναλύθηκε επιτόπου το κάρτερ.
Αμέσως μετά είχα θορύβους από το μοτέρ, το οποίο συντόνιζε σε μεγάλο φάσμα στροφών.
Κατανάλωση λαδιού 600 ml στα πρώτα 100 χλμ και όσο πήγαινε και ανέβαινε, μέχρι το εξωφρενικό νούμερο του ενός λίτρου ανά 500χλμ!!
Μία τουρμπίνα που έσπασε από δικιά μας δοκιμή (την εξαντλήσαμε) και μιά από κακή τοποθέτηση μαζί με τον μπιλιοφόρο, όπου έβρισκε το κολάρο της τουρμπίνας! ..και πολλά άλλα μικρότερα η μεγαλύτερα, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω.
Ζημιές τις οποίες αν και δεν έφταιγε, κάλυψε η Giac, ενώ ο μηχανικός δεν απαντούσε ούτε κάν στο τηλέφωνο!!!
Το επιστέγασμα όλων αυτών, ήταν να προσπαθούμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να μπεί το αμάξι στο συνεργείο του, προκειμένου να δούμε όλοι τι έχει και αυτός να το αποφεύγει!!
Κάποια στιγμή και μετά από πολύ υπομονή και πίεση ,μπήκε και ανοίχθηκε τελείως.
Αυτό που διαπιστώθηκε και μπορώ να αποδείξω πλέον, ήταν ότι είχαν μπεί ανάποδα τα ελατήρια των πιστονιών!!!!
Από εκεί έκαιγα λάδια, σύν του ότι δεν είχα σωστή συμπίεση!
Τώρα το αμάξι που δέθηκε σωστά, δουλεύει πλέον στρωτά και χωρίς θορύβους ..κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος!
Βέβαια αυτό που μόλις έμαθα και με ώθησε να γράψω από σήμερα, είναι ότι πήρε στην Giac προκειμένου να πληρωθεί και για αυτή την εργασία!!!
Σύντομα θα σας κάνω και εκτενέστερη ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό της αρχικής τοποθέτησης όπου θα ξεκαθαριστούν πολλά ..και θα απαντήσω σε οτιδήποτε ερωτηθώ με αποδείξεις!
-
varaderum
Posted 21 July 2010 - 17:24
Το "κόστος" φίλε Γιάννη, το έχω ήδη πληρώσει! Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Εχω "χάσει" πάνω από 1000 ευρώ σε αγορά λαδιού (20 λίτρα), M.A.I. , βενζίνες (να πηγαίνω παντού .."Μάμμο, Giac, Κολινιάτη") και να λογκάρω
συνέχεια για να δούμε τι φταίει κλπ.
Αλλά το ψυχολογικό σκέλος, το άγχος και τα νεύρα, ήταν το χειρότερο τίμημα!!!
Κοροϊδία, αδιαφορία, μη απάντηση τηλεφωνημάτων, ήταν μερικά από αυτά που έχω υποστεί!
Το τελειωτικό βέβαια, ήταν η αναμονή για να μπεί το αμάξι στο συνεργείο του Κων/νου (εκεί έπρεπε να πάει για να μην μπορεί να πεί τίποτα μετά!), καθώς και η παραμονή του εκεί για δύο βδομάδες, με αστείες δικαιολογίες, προκειμένου να "δέσει συμφωνία" με την Giac, για τον τρόπο με το οποίο θα πληρωθεί! Απαίτησε όλα τα ανταλακτικά από την αρχή δε, ώστε να εξασφαλιστεί το δυνατό περισσότερο!
-
varaderum
Posted 26 July 2010 - 13:33
Επειδή τώρα το πρόσεξα αυτό και για να μην υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφιβολία προσθέτω τα εξής:
α) το κίτ με 3071 υπάρχει στην Αγγλία ετοιμοπαράδοτο, απλά δεν ήθελα να χάσω άλλη μιά βδομάδα να το περιμένω και γιαυτό ανέλαβε ..μετά από διαβεβαίωση του ότι μπορεί να τα καταφέρει ο Μάμος, να το ταιριάξει!
β) Το θέμα με το κολάρο και τον μπιλιοφόρο ήταν δουλειά του να προσέξει για να μην βρίσκει και δεν έφταιγε η 3071 που έβαλα ..τι να πούν και άλλοι με μεγαλύτερες από την δικιά μου τουρμπίνα π.χ. 3076 κλπ.
Επίσης το να βρίσκει το κολάρο πάνω στην φούσκα του μπιλιοφόρου το αντιμετώπισε και ο Αλεξ στο δικό του αμάξι με 2871 (τελείως bolt on kit, το οποίο είχε αναλάβει και αυτό ο Μάμος μετά από εμένα) και τελευταία στιγμή γλύτωσε τον μπιλιοφόρο του, η δε φούσκα είχε ήδη σχιστεί!!!!
..τα συμπεράσματα δικά σας και φυσικά ούτε εκεί ανέλαβε ευθύνη!!!
-
varaderum
Posted 29 July 2010 - 11:05
για τον μηχανικό:
Από την προηγούμενη Τρίτη που του έκανα την συζήτηση και τον ενημέρωσα ότι το φταίξιμο ήταν δικό του (αποδεδειγμένα),
καθώς και τις εδώ μέσα παροτρύνσεις που του έκανα να "αναλάβει τις ευθύνες του ..έστω και την τελευταία στιγμή!" ..ουδέν είδα!!!!
Από ότι φάνηκε (παρότι έμπαινε και διάβαζε) τόσο εδώ μέσα, όσο και προσωπικά στον Αντώνη (Giac) ..η εμένα, ούτε συγνώμη ζήτησε, ούτε προσπάθησε να καλύψει τα λάθη που έκανε και που στοίχισαν χρήματα (τουρμπίνες, μπιλιοφόροι, εργασίες αποκατάστασης), επαγγελματική δυσφήμιση στο όνομα της Giac
(ο κάθε άσχετος έλεγε ότι το αμάξι μου έσπασε και το κίτ είναι άθλιο ..άρα και απώλεια πωλήσεων!),
ψυχική και ηθική οδύνη (για το άγχος, τα νεύρα και την απαράδεκτη αναμονή και αντιμετώπιση του τελευταίου ..και όχι μόνο διαστήματος!), χρόνο (έτρεχα παντού να βρω τι φταίει) και
φυσικά κόπο!
Για όλα αυτά (και κυρίως για την απαράδεκτη στάση του), η λύση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, παρά μέσω της νομίμου οδού!
Σήμερα λοιπόν του επιδώθηκε εξώδικο και από δω και πέρα, το θέμα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης!!!
-
varaderum
Posted 09 September 2010 - 14:18
..και οι αναποδιές συνεχίζονται!
Εδώ και μία βδομάδα, διαπιστώθηκε ότι έχει ραγίσει η πολλαπλή εξαγωγής!
Το ράγισμα είναι αρκετά μεγάλο (προϋπήρχε και απορώ!!!, ..ούτε καν το είδε ο μηχανικός την τελευταία φορά; , με αποτέλεσμα να χάνω πολύ πίεση και το αμάξι να τουρμπίζει αρκετά ψηλότερα από το προβλεπόμενο!
Εχει γίνει παραγγελία στην αρχή της εβδομάδας και περιμένω την καινούρια (είναι ούτως η άλλως εντός εγγύησης) από την vf!
..αντε να δούμε, πότε θα το ευχαριστηθώ επιτέλους!!!!!!
-
varaderum
Posted 22 September 2010 - 10:07
Η πολλαπλή εξαγωγής αλλάχθηκε! Το αμάξι πλέον είναι μιά χαρά!! ..επιτέλους!!!!!!
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός η κακός, αλλά..
..ο Πέτρος (mangp) έφαγε δύο ώρες για να λύσει την μία βίδα του downpipe, λόγω του ότι ο προηγούμενος μηχανικός ..άραγε ποιός!, την είχε χάσει και την αντικατέστησε με μιά άλλη ..από ότι φάνηκε λιγότερο συμβατή! Μάλιστα την έβαλε από την κάτω μεριά για να μην φαίνεται και την κάργαρε στο σφίξιμο ..για να μην φύγει!
..οι δυό βίδες που υπάρχουν στην βάση της εξάτμισης (στην πίσω μεριά του σασμάν), η μία δεν υπήρχε και η άλλη ήταν έτοιμη να φύγει! ..από ότι φάνηκε, έριξε όλο το σφίξιμο στην παραπάνω βίδα!!!!!
-
varaderum
Posted 29 October 2010 - 12:31
Μετά από περίπου 10 μέρες παραμονή στην Κρήτη, το αμάξι από την Τετάρτη το απόγευμα είναι και πάλι στα χέρια μου.
Επιτέλους δουλεύει ρολόϊ!!!
Είναι ρυθμισμένο στο 2.1 over με 1.9 σταθερή. Πίεση από την πίσω αντλία έχω το λιγότερο 4.5 bar, ακόμα και στα τελειώματα 6ης και ο λάμδα μου είναι στο 0,78.
Ατασθαλίες υπήρχαν πολλές κατά τα λεγόμενα του Χειλιουδάκη και ευχαριστώ το παλικάρι που ασχολήθηκε και μου τα έφτιαξε όλα!
Ελπίζω να μην ξαναϋπάρξει άλλο προβληματάκι και να πάνε όλα καλά από δω και πέρα ..μέχρι στιγμής, όλα αυτό δείχνουν!
..το αμάξι απλά "γαζώνει"!
-
varaderum
Posted 16 December 2010 - 12:29
..άλλη μιά τουρμπίνα 2871 βγήκε off!!! Από ότι φαίνεται το αμάξι μου τις ξεφτιλίζει!
Προς το παρόν έβαλα μιά Κ04 και ψάχνω για το επόμενο θύμα (τουρμπίνα)!!
.
masteradmin
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ.!
ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ,
ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΓΑΖΙ TOY ''GROUP A.'' ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ . . . .
''PART TWO''!
.
ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΡΙΑ
..ο Πέτρος (mangp)
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΑ ?
ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ?
ΜΕ ΤΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ?